Pirkanmaan Tilintarkastus on vuonna 1988 perustettu tilintarkastusyhteisö.

Palvelumme

- Lakisääteinen tilintarkastus
- Tilintarkastajan lakisääteiset lausunnot, kuten todistukset taloudellisista voimavaroista, osakepääoman maksu ja korotus, tilitysten tarkastus sekä muut lakisääteiset lausunnot
- Yritysten perustamiset ja yritysmuodon muutokset
- Muut yritysjärjestelyt, kuten yritysten purkamiset
- Veroneuvonta
- Sukupolven vaihdokset
- Erityistarkastukset
- Tilintarkastajan lausunnot saneerausmenettelyssä
- Muut taloushallinnon neuvontapalvelut

Asiakkaamme

Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhteisöt laidasta laitaan. Pääasiassa asiakaskunta muodostuu pienistä ja keskisuurista yrityksistä, omistajayrittäjistä, yhdistyksistä, taloyhtiöistä ja muista yhteisöistä. Suurin osa toimeksiannoistamme liittyy lakisääteiseen tilintarkastukseen ja tilintarkastajan lausuntoihin, mutta teemme myös muuta taloushallinnon konsultointia.

Toimeksianto voi olla jatkuva tilintarkastuspalvelu tai rajattu erikseen sovittu toimeksianto. Meille mikään asiakas ei ole liian pieni tai liian suuri. Haluamme palvella kaikkia asiakkaita periaatteidemme mukaisesti.

Toimintaamme ohjaavat arvomme

Meille ei ole olemassa merkityksetöntä asiakasta vaan haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme periaatteidemme mukaisesti.

ASIAKAS

Tilintarkastus on asiakaspalvelua. Haluamme palvella asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme parhaan kykymme ja osaamisemme mukaisesti. Meille on tärkeää saada tukea asiakkaan mahdollisuuksia menestyä, koska asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme menestys antaa myös meidän työlle tunnustusta.

YHTEISTYÖ

Yhteistyössä on voimaa. Haluamme toimia yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Hakeudumme avoimesti uusiin yhteistyömahdollisuuksiin, koska hyvä yhteistyösuhde antaa kaikille mahdollisuuden ylittää itsensä. Meille henkilökohtainen kontakti ja vuoropuhelu ovat tärkeitä.

LISÄARVO

Lisäarvo antaa työllemme sisältöä. Pyrimme tuottamaan työllämme lisäarvoa ja kehitämme jatkuvasti itseämme ja toimintaamme, jotta voisimme palvella asiakkaitamme paremmin.

AMMATILLISUUS

Ammatillisuus on toimintamme perusta. Haluamme toimia arvokkaasti ja ammatillisesti kestävällä tavalla niin, että toimintamme kestää myös kriittisen ammatillisen arvioinnin. Emme tingi ammatillisista periaatteista.

Keitä me olemme?

Mikko Riihenmäki

KTM, KHT-tilintarkastaja

Ennen yrittäjyyttä Mikko on toiminut tilintarkastajana yli 10 vuoden ajan kahdessa kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä. Lisäksi hän on toiminut talousjohdon tehtävissä teollisuudessa.


Puh: 040 – 542 7747
mikko.riihenmaki@tilintarkastus.inet.fi

Juuso Ruotsalainen

KTM

Juuso on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta pääaineena laskentatoimi ja yritysoikeus. Hänellä on työkokemusta käytännön kirjanpidosta ja verotuksesta sekä rahoitusalalta.


Puh: 040 – 547 7097
juuso.ruotsalainen@tilintarkastus.inet.fi

Vilma Lepistö

KTM

Vilma on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta pääaineena laskentatoimi ja taloustiede. Hänellä on aiempaa kokemusta taloushallinnosta ja tilinpäätösanalyyseistä.


Puh: 040 – 808 6856
vilma.lepisto@tilintarkastus.inet.fi


 

Tampere

Hämeenpuisto 33 B 25, 33200 Tampere

Puhelin: 040 5427747

Email: Kirjoita meille

Valkeakoski

Valtakatu 15, 37600 Valkeakoski

Puhelin: 040 5427747

Email: Kirjoita meille

Ota yhteyttä tästä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti